Fetele bune si pitzipoancele



Acest topic l-am facut special pentru a va arata cum isi aleg fetele partenerii de suferinta(pretenul).Va zic de pe acum ca nu e un topic facut special pentru cineva! :)) ... Pur si simplu va prezint cum isi aleg fetele.....

-exista unele fete care isi aleg partenerii in functie de stilul lor de viata.De exemplu o fata emo,funky sau alte dastea nu va fi niciodata cu un manelist :-& . Bineinteles ca aici mai intervine si natura personajelor (adica nu vei vedea niciodata o persoana de alta etnie ca se imbraca funky-de obicei aia asculta manele).In acelasi timp o fata emo cu lama la gat o vei vedea cu un baiat care sufera la fel de mult ca ea..

-exista fete pentru care nu conteaza stilul partenerului.Adica poti vedea o fata emo cu un baiat manelist(bineinteles de aceeasi natura).De obicei aceste perechi care se formeaza nu prea se omor dupa stilul lor si de aceea este posibila o astfel de pereche :)

-exista fete care se cred mari "miss-uri".De obicei ele isi caut parteneri care au "x5 sau vreun x6".Bineinteles ca pentru aceste specimene conteaza imaginea si reputatia in cartier.Ele nu sunt constiente ca in acelasi timp cat ele au ca partener pe unu cu x5 , sunt considerate din start c****.In ultimu timp exista multe astfel de specimene.

-exista fete care prefera un partener cu vreo 6-7 ani mai mare (adica o fata de 15 ani sa fie cu unu de 21).Bineinteles ca aceste cazuri sunt mai speciale.De obicei actorul principal e baiatu care incearca sa "prosteasca" fata (bineinteles ca fata la 15 ani nu are experienta partenerului si cade prada usor).De obicei sunt rare cuplurile de acest gen in care cele doua persoane sa se iubeasca reciproc(de obicei fata e cea care ajunge sa sufere din cauza inconstientei sale).De subliniat faptu ca situatia este si mai urata daca pentru fata este printre primele relatiile (de obicei le influenteaza viitorul).Pentru baiat nu prea conteaza asa mult el trecand demult prin acea experienta...

-exista fete simple pentru care nu conteaza imaginea.Au parteneri de aceeasi varsta sau mai mari putin.Este totul ok,sunt fericiti impreuna.De pacate sunt rare cazurile acestea dar in acelasi timp sunt un exemplu pentru ceilalti.

-exista fete cu vreo 2-3-4 ani mai mari care simt o atractie pentru baietii mai mici decat ele (zic din propia experienta) . Nu cred ca e ceva serios in aceste cazuri...bineinteles :))...acest caz nu pot sa mi-l explic nici acum.Ce o fi in capu fetei nimeni nu stie (poate vrea doar sa se antreneze pentru partenerii reali) :)).

p.s : tin sa precizez ca fetele emo au mult mai multa minte decat cele maneliste (caz dovedit zi de zi) si in acelasi timp cele emo au stil de vestimentatie dragutz nu ca cele maneliste cu "ceafa lata" si cu "suncile pafara" (ele or fi constiente ca le sta urat?!?) :-&

Asa isi aleg fetele partenerii (nu dupa parerea mea), cazuri prezentate chiar dupa spusele lor.Pe viitor poate voi face un topic "cum isi aleg baietii..." desi e cam aceeasi chestie (viceversa) ... simplY`:) by alex

1 comentarii:

nu te-ai tinut de cuvant :)) (pt k nu ai postat cum isi aleg baietii prietenele :P )

a fost un post amuzant :)
si ca sa raspund la intrebare ...nu cred ca fetele 'maneliste' se cred urate. ele sunt pe principiul 'cu cat e mai mult la vedere, cu atat mai sexy' desi...spre binele lor, ar putea sa fie ceva mai 'misterioase' =))

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL