*Drugs*


Oamenii consuma astazi droguri mai mult ca oricand. De ce consuma oamenii droguri ? Raspunsul pare a fi simplu... ei doresc sa simta altceva decat de obicei. Este gresit sa spui si sa faci: "incerc doar odata de curiozitate". Daca iei odata vei dori sa mai iei odata si astfel vei ajunge fara sa-ti dai seama la dependenta.

Drogurile sunt substante create artificial de om, fie din plante, fie pe cale chimica. Consumul periodic de stupefiante duce la aparitia tulburarilor respiratorii si a constipatiei, scaderea in greutate, iar la femei apare menstruatia neregulata.

>>Principalele droguri

>>Heroina: Este un drog tare care produce puternice stari de euforie.Este extrasa prin metode chimice din morfina.Heroina este un fel de praf si uneori este combinata cu diferite substante. Se poate si injecta.

>>Cocaina: Se prezinta sub forma de pudra cristalina de culoare alba. Poate fi prizata sau, daca este sub forma lichida se poate injecta.Dupa terminarea efectului, consumatorul simte din nou nevoia acelei stari euforice si doreste o noua doza.

>>Ecstasy: Se prezinta sub forma de tablete sau capsule.Este unul dintre cele mai periculoase droguri si este o substanta chimica sintetica care poate fi extrasa din uleiul esential de sassafras.Efectele dureaza 4-6 ore si apar dupa cam 20 de minute de la consum.

>>Marihuana: Este amestec verde, maro sau gri din frunzele, tulpinile, semintele si florile uscate ale canepei.Toate tipurile de marihuana au efect halucinogen de intensitate scazuta, perturband functiile creierului.

>> Alte droguri

-LSD,Morfina,Codeina,Amfetamina,Barbiturice,Metamfetamine ...etc

Depistarea consumatorilor de droguri:

>schimbarea bruscă a comportamentului
>treceri fără motiv de la veselie la tristeţe, uneori chiar agresivitate neobişnuită
>pierderea apetitului alimentar, ochi injectaţi
>oboseală excesivă fără o cauză aparentă
>pete neobişnuite, mirosuri ciudate pe piele sau îmbrăcăminte


p.s: In concluzie ai grija ce drog te hotaresti sa incerci ;) simplY`:) by alex

1 comentarii:

Mary rulezzzzzzzzzzzzzz :X

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL