*Culoarea parului si personalitatea*


Prima oara o sa incep cu barbatii...stati linistiti ,pe fete nu le uit :D...Deci ce personalitate au baietii in functie de culoarea parului pe care o au?!...

Barbatii sateni – Barbatul saten este tipul barbatului dur, pragmatic, rational, usor egoist, urmarindu-si propriile interese. Are multa vointa si competenta. Este ambitios. Il intereseaza in primul rand confortul si implinirea materiala, si apoi iubirea sau legarea unei relatii de lunga durata, in care sa se simta implinit si sufleteste. Este in general un om placut, avand capacitatea de a-i influenta pe cei din jur. Are un spirit sanatos si hotarat, manifestand uneori tendinta de a se impune cu orice pret si de a-i domina pe ceilalti.

Barbatii bruneti – Puternici, pasionali, uneori avand trasaturi efeminate, impulsivi, plini de energie si optimism, barbatii cu parul negru sunt considerati a fi niste personalitati capabile, debordand de viata si energie. Sunt posesivi, gelosi, spunand intotdeauna ceea ce gandesc. Barbatii bruneti se lasa de obicei prada primelor imbolduri, fiind adeseori irationali, iuti de manie si total lipsiti de diplomatie. Se bucura de o reputatie de seducatori, stapanind la perfectie arta cuceririi feminine.Adeseori se enerveaza repede dar le trece la fel.Se entuziasmeaza cu usurinta si la fel de repede le pot transmite si celorlalti din propriul entuziasm.

Barbatii roscati – Mai rar vei intalni un barbat avand parul roscat in mod natural, insa psihologii acorda acestei categorii de barbati trasaturi speciale precum tarie de caracter, independenta, tendinta spre agresivitate aroganta, constiinta propriei valori, perseverenta si o masculinitate debordanta. Pentru majoritatea celor din jur, sunt niste persoane dificile, in al caror fond interior cu greu poti patrunde. Barbatii roscati nu sunt foarte sociabili, insa au principii solide de viata, iar in viata familiala, ca si in cariera, sunt adeptii fidelitatii si ai statorniciei.

Barbatii cu parul vopsit -Vopsirea parului la barbati reprezinta un semn al cautarii identitatii personale, sunt de parere psihologii. Barbatii care isi vopsesc parul in mod frecvent, trecand cu usurinta de la o culoare a parului la alta sunt considerati a fi instabili din punct de vedere emotional, neavand un scop bine determinat in viata. De asemenea, acestia sunt usor influentabili de catre persoanele din jur, simt nevoia sa se adapteze schimbarilor si se exprima cel mai bine schimbandu-si stilul vestimentar si felul in care arata. Sunt superficiali, plini de originalitate si spontaneitate, uneori extravaganti, in cautarea placerilor trecatoare si mai mult a vorbelor, decat a faptelor. Se afla de multe ori in cautarea noului, incercand sa impresioneze si sa-i cucereasca pe ceilalti cu sarmul lor.Parul vopsit poate trada si o personalitate flexibila, nesigura si instabila.

p.s: Eu am parul brunet :> deci? ....simplY`:) by alex

3 comentarii:

reaaaaly interesting :D
ador postarile de genul acesta :) astept sa vad la fete ce zice cularea parului despre ele, adik noi ;))

 

Abia astept sa scrii si despre fete :> :))

 

aaa...mersi mersi >:P :))

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL