SIDA/HIV

SIDA (Sindromul Imunodeficienței Dobândite), este o afecțiune a sistemului imunitar.
Infecția cu HIV este ireversibilă, se poate doar întârzia apariția bolii prin administrare de medicamente.

Virusul HIV se transmite prin sânge, spermă, lichid cefalo-rahidian (LCR) și lapte matern.

Simptomele cel mai des întâlnite sunt :temperatură,oboseală,dureri de cap,dureri musculare,dureri de gât,sensibilitate luminoasă,scădere în greutate.

O vindecare a bolii nu este posibilă la această dată.
Izbucnirea fazei 3 și 4 precum și evoluția bolii poate fi încetinită prin medicamente antiretrovirale.

Toate cercetările pentru găsirea unui ser de vaccin au eșuat până acum din cauza ratei mari de mutație a virusului.
Totusi doctorul care a creeat virusul ,a descoperit si un vaccin impotriva virusului in urma cu cativa ani.Dar nu s-a mai auzit nimic de acel vaccin probabil din interes financiar prea mare.

Unii istorici si investigatori afirma ca exista un plan de genocid impotriva Africii, pus la punct in cele mai mici detalii inca din anii ’70 de catre reprezentantii marilor interese financiare.
Scopul acestui plan ar fi ca africanii sa nu mai poata niciodata sa detina controlul asupra propriilor resurse naturale.În aceeaşi perioadă, cercetători ai Institutului Naţional al Cancerului, în strânsă colaborare cu savanţi ai armatei americane, au cercetat şi produs viruşi capabili să provoace cancere.

Totusi doctorul Robert Gallo care a creeat virusul ,a descoperit si un vaccin impotriva virusului in urma cu cativa ani.Dar nu s-a mai auzit nimic de acel vaccin probabil din interes financiar prea mare.

Este clar faptul ca toata treaba a pornit de la interesul SUA de a creea arme biologice letale.Au facut experimente şi au conceput şi virusul ce provoacă SIDA.

6 comentarii:

oamenii sunt nebuni, punct.

 

eu nu spun decat un multumesc Alex - si in legatura cu post-ul - ce sa spun imi e ''frica'' intr-un fel sa citesc despre ....Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva - AMIN !

 

O doamne cat facem noi oamenii pentru bani.Sunt sigura ca e adevarat.Dar asta e lummea de cacat in care traim,nu?P.S: personajele sunt extrem de reale!!

 

Recunosc, nu prea m-am documentat (stiu cateva lucruri despre boala, cum sa te feresti, cum se transmite s.a.m.d.), dar n-am stiut ca virusul a fost creat de om. O_O

 

O lume nebuna , nebuna de tot !

 

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL